Söke Belediyesi Kitap Evi’nin mefruşatı Akış Enerji’den

Söke Belediyesi Kitap Evi’nin mefruşatı Akış Enerji’den
29 Temmuz 2022
Söke Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları devam eden ‘Kaktüslü Ev’ yakın bir zamanda Söke’nin kültür ve sanat faaliyetlerinin hizmetine girecek. Kitap Evi olarak düzenlenecek olan ‘Kaktüslü Ev’in restorasyonunun tamamlanmasının ardından mefruşatı Akış Enerji tarafından yapılacak.
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Akış Enerji sahipleri Kubilay ve Enis Ulusoy ile birlikte Kaktüslü Ev ile Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi’ni gezdi.
Söke’ye değer katacak ve kitap evi olarak düzenlenecek ‘Kaktüslü Evi’n iç mefruşat işi yapımının sözünü Ulusoy kardeşlerden aldıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Dr. Arıkan, “Yaptığımız işleri Sökeliler ve iş insanlarının da sahipleniyor olması bizleri mutlu ediyor. Bu türlü destek ve katkılar çok önemli. Akış Enerji’ye bu anlamda teşekkür ediyoruz” dedi.