ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESİ MİYAN SOKAK’TA ÇALIŞMA BAŞLATTI, ZAHİRE PAZARI YENİLENDİ

Geri
SÖKE BELEDİYESİ MİYAN SOKAK’TA ÇALIŞMA BAŞLATTI, ZAHİRE PAZARI YENİLENDİ
15 Haziran 2022

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatları doğrultusunda, planlamalar dahilinde yol yenileme ve yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiye ekiplerince Cumhuriyet Mahallesi Miyan Sokak’ta çalışma başlatıldı.

İlçenin Koçlar Caddesi ile Söke-Milas Karayolu’na kadar uzanan önemli sokaklarından biri olan Miyan Sokak yepyeni parke taş döşemesine kavuşacak. Kaldırımları komple yenilenecek olan Miyan Sokak’ta yol kenarlarına oluk sistemi de oluşturuluyor. Yaklaşık 8 Bin metrekare yol yenileme çalışması yapılacak Miyan Sokak’ta çalışma hızla devam ediyor.

“Zahire Pazarı içi ve çevresi yenilendi”

Yenicami Mahallesi’nde Değirmen Caddesi ile Akasya ve Çiftlik Sokak arasında kalan Zahire Pazarı için ve çevresinde yol yenileme çalışmaları tamamlandı. Zahire Pazarı’nın yanı sıra özellikle yağışlı havalarda sıkıntı yaşanan köşesinde Kavas Dede Türbesinin yer aldığı Çamlık Sokakta da yol kaplaması yenilendi. Bu çevrede bulunan esnaflar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar.