SÖKE BELEDİYESİ SAHA EKİPLERİ, SÖKE’NİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE ÖZENLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

30 Ekim 2023

Söke Belediyesi saha ekipleri, ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın talimatları, halktan gelen talepler ve önceden belirlenmiş iş programları doğrultusunda itinayla görevlerini sürdürüyorlar.

Hükümet Konağı Meydanı’nda çiçeklendirme ve temizlik çalışmaları devam ederken, Söke Belediyesi Serasında da bitki ve çiçek bakımları rutin bir şekilde sürdü.

Ekiplerce Yenicami Mahallesi’ndeki park ve yeşil alanlarda kapsamlı mıntıka temizliği sürdürülürken, Söke Yazısının bulunduğu mevkiide de sulama çalışmaları yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü’nün kamera sistemleri tamirat ekiplerince onarılırken, Güllübahçe’de yolu kapatan ve araçlara engel olan ağaçlar budandı.

Çeltikçi Mahallesi ve Sazlı’da halktan gelen talep üzerine arsalarda temizlik sürerken, Fevzipaşa Mahallesi; Cemali Gez Parkı’nda da mıntıka temizliği devam etti.

Atatürk Mahallesi’ndeki park ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik devam ederken; mahalledeki önceden budanmış ağaçlar da kireçlendi. Kireçleme işlemi Karacahayıt Mahallesi’nde de sürdü. Yenikent Mahallesi’nde de 30 ve 32. Sokaklarda yol çalışmaları yapıldı.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ilçenin her yerinde çalışmaların artarak devam edeceğini belirtirken ‘‘Söke hepimizin ve burayı daha yaşanılır bir kent yapmak için elimizden gelen her şeyi itinayla yapacağız.’’ ifadelerini kullandı.