ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESİ TAM KAPANMAYI FIRSATA ÇEVİRDİ

Geri
SÖKE BELEDİYESİ TAM KAPANMAYI FIRSATA ÇEVİRDİ
3 Mayıs 2021
Söke Belediyesi ekipleri tam kapanma sürecini fırsata dönüştürdü. Kemalpaşa Mahallesi'nden başlayan temizlik ve dezenfekte çalışması; araçlar ve geniş ekibi ile tüm Söke'yi kapsayacak.
 
Temiz bir Söke için çalışıyor, Covid-19 ile mücadelemize aralıksız devam ediyoruz. Faraş, süpürge araçları, yıkama; bir yandan da ilaçlı sularla dezenfekte çalışması yapılırken, diğer taraftan da gerekli görülen noktalarda badana çalışması yapılıyor.
 
Sabah saatlerinde ilk etapta Kemalpaşa Mahallesi Gündoğdu, meydan, Fabrika, Azim Sokak ve 6 Eylül Caddesi’nden devam eden çalışmalar, Ömer Koyuncuoğlu, Albayrak, Koçlar Caddesi’nden santral garajın yanında son buldu.
 
Günün ikinci etabında Yenicami Mahallesi Bağarası Caddesi, Egemed Hastanesi çevresi, Yörük Sokak, Tren Garı çevresinde çalışma devam etti.
 
Kapanma sürecinde yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi başlatılan temizlik çalışmasında Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ilaçlama da yapılırken; güzergahlardaki çöp konteynırları da yıkanarak pırıl pırıl hale getiriliyor.