ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Geri
SÖKE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
10 Şubat 2022

Söke'nin merkezinde yol yapım çalışmalarına ağırlık veren Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'nde çalışmalarına başladı. Söke çarşısının önemli sokaklarından biri olan Yenigün Sokakta eski yol kaplamasının sökümüne başlandı. İstasyon Caddesi ile Çarşamba pazaryerine kadar uzanan Yenigün Sokakta yapılacak yol yenileme çalışması iki etapta yapılacak. İstasyon Caddesi ile Yenicami arasında başlatılan ilk etaptaki çalışmanın ardından, Cami ile pazaryeri arasında kalan kısım yapılacak. Söke Belediyesi Fen İşlerine bağlı Şantiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yol yenilenmenin dışında kaldırımlarda yenilenecek.

Yenicami Mahallesi'nde Yenigün Sokakta başlatılan yol yenileme çalışmaları çevresinde bulunan tüm sokaklara da yayılarak, Söke'nin önemli caddelerinden olan Pullukçu Sokak ve çevresini de kapsayacak.

"Mimar Sinan’da parke döşemesi başlıyor"

Geçtiğimiz hafta yine Söke'nin alternatif ve trafik yoğunluğu fazla caddelerinden biri olan Mimar Sinan Caddesinde de yol yenileme çalışması başlatılmıştı. Eski yol söküm çalışması sonrası bordür ve oluk düzenlemesi yapılan Çeltikçi Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde sıra yeni parke taşlarının döşenmesine geldi. Cadde düzenlemesinde ilk etap çalışmaları hızla devam ediyor. Bu alanda yaklaşık 10 Bin M2 parke taşı döşemesi yapılacak.

"Çevre Mahallelerde de yol çalışmaları hızla devam ediyor"

Söke Belediyesi ekipleri bir yandan da kırsal Mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Serçin ve Yeşilköy'ün ardından ekipler Karacahayıt ve Çalıköy Mahallesi'nde yol çalışması yapıyor.