SÖKE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI

SÖKE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI
14 Haziran 2022

Çocuklara trafik bilgilerinin uygulamalı olarak öğretilmesi, kuralların doğru şekilde sahada aktarılması amacıyla Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Söke’ye ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ kazandırılıyor. Söke Bölge Trafik Denetleme istasyonu önünde bulunan alan Söke Belediyesi ekipleri tarafından yeniden düzenlendi. Trafik eğitimlerinin verileceği yolların düzenlenmesi tamamlanırken, Peyzaj düzenlemesi yapılan alan renkli hale getirilecek.

Çocukların akülü araçlar kullanarak hem eğlenip hem de öğrenmesi hedeflenen parkın içindeki yollarda tüm trafik işaretleri bulunuyor. Şehir trafiğinin minyatür halini içeren eğitim alanında çocuklara yönelik çeşitli eğitim etkinlikleri gerçekleştirilebilecek.

Çocuk Trafik Eğitim Parkı alanında son rötuşlar yapılırken, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ve Emniyet Müdür Yardımcısı Rasim Demirelli alanda inceleme yaptı.

Trafik Eğitim alanının yakın zamanda hazır hale geleceği ifade edildi.