ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESPOR ZIPKINLA BALIK AVI TAKIMINDAN BELEDİYE BAŞKANI LEVENT TUNCEL’E ZİYARET

Geri
SÖKE BELEDİYESPOR ZIPKINLA BALIK AVI TAKIMINDAN BELEDİYE BAŞKANI LEVENT TUNCEL’E ZİYARET
1 Eylül 2021

26-29 Mayıs 2021 tarihlerinde Balıkesir’in Erdek ilçesinde yapılan yarışmada Türkiye ikincisi olan Söke Belediyespor Zıpkınla Balık Avı Takımı, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret ederek kupalarını verdiler.

Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu (TSSF) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cumhur Sakız, Federasyon İl Temsilcisi Mehmet Üzüm, Altı Eylül Spor Kulübü Yöneticisi İsmail Aydıner, Söke Gençlikspor Yöneticisi Hüsmen Toptay, yarışmada Belediyespor Takımının yöneticiliğini yapan Necati Maldar, takım kaptanı Hüseyin Daşdibi ve sporcuların gerçekleştirdikleri ziyarette, Belediye Başkanı Levent Tuncel, şampiyon ekibi bir kez daha tebrik ederek kutladı.

TSSF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cumhur Sakız, Erdek’te yapılan yarışmaya katılan Söke takımlarına verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür etti.

Farklı illerden, 25 kulüpten, yüz sporcunun mücadele ettiği yarışmada elde ettikleri başarı ile Türkiye ikincisi olarak kürsüde yer alan Söke Belediyespor Takımının elde ettiği başarıyı çok önemsediklerini söyleyen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, ayrıca bireysel olarak da ikincilik elde ederek milli takıma seçilen kaptan Hüseyin Daşdibi’yi tebrik ederek, başarı diledi. Hüseyin Daşdibi’nin son yıllardaki performansının, elde ettiği başarının tesadüf olmadığını söyleyen Tuncel, “Başta kaptanımız olmak üzere takımımızdan bir başarı bekliyordum” dedi.