SÖKE HALKI KURTULUŞ GÜNÜ MELEK MOSSO İLE COŞTU

SÖKE HALKI KURTULUŞ GÜNÜ MELEK MOSSO İLE COŞTU
6 Eylül 2021
Söke’nin 6 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Melek Mosso sahne aldı.

Söke’nin 6 Eylül Kurtuluş günü etkinliklerinin son gecesinde sahne alan Melek Mosso, konsere katılan vatandaşlara sesiyle unutulmaz dakikalar yaşattı.

Söke’nin büyük alışveriş merkezlerinden olan Novada AVM’de olan konsere Söke halkının yanı sıra farklı ilçelerden de yoğun katılım sağlandı.

Söke Belediyesi tarafından düzenlenen konsere Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli, Mustafa İberya Arıkan ve vatandaşlar katıldı.

Söke Belediyesi tarafından Melek Mosso’ya Atatürk portresi ve Aydın’a özgü geneleksel kıyafet hediye edildi.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından yüksek güvenlik önlemleri alınırken girişlerde aşı kartı, PCR testi ve HES kodu sorgulaması yapıldı.