SÖKE’DE BİSİKLETÇİLER ‘ZAFER TURU’ ATTI

SÖKE’DE BİSİKLETÇİLER ‘ZAFER TURU’ ATTI
30 Ağustos 2021

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Söke’de bisikletli ‘Zafer Turu’ gerçekleştirildi.

Söke Kaymakamlığı öncülüğünde Söke Belediyesi tarafından kutlama törenleri kapsamında düzenlenen bisiklet turu, resmigeçit öncesinde başlatıldı.

Çeşitli bisiklet gruplarından gönüllülerin katıldığı tur; Dere Caddesi, Albayrak Caddesi, Koçlar Caddesi, Yüksel Yalova Caddesi, İstasyon Caddesi ve Aydın Caddesi güzergâhında yapıldı.

Turun sonunda tekrar Cumhuriyet Meydanına dönen bisikletçilerin turu renkli geçti. Türk Bayrakları ile Söke Caddelerinde tur atan bisiklet gönüllüleri, tur boyunca çevredeki vatandaşlardan da destek aldı.

İlçe Trafik ekiplerinin de eşlik ettiği bisiklet turunun sonunda Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.