ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE’DE CUMHURİYET KOŞUSU HEYECANI YAŞANDI

Geri
SÖKE’DE CUMHURİYET KOŞUSU HEYECANI YAŞANDI
27 Ekim 2023

Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu ilçemizde kutlamaya devam ediyoruz. Kutlama programı kapsamında ilçe protokolü ve öğrenciler 100. yıl koşusunda yarıştı. Kuşadası yolu üzerinde Ağaçlı kavşağından Cumhuriyet Meydanına kadar yapılan koşuda ilk etapta ilçe protokolü yarıştı.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara ve Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy, SÖGİAD Başkanı Murat Günal başta olmak üzere çok sayıda kurum temsilcisi koşuya katıldı.

Cumhuriyetimizin 100.yılını tüm Söke olarak coşkuyla kutladıklarını belirten Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan: “Tüm kurumların temsilcileri, başkanları burada. Bu coşkuyu yürekten yaşıyoruz. Üç gün boyunca ve sonrasında da yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah Mustafa Kemal’in hedeflediği aydınlanmaya hep beraber varacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.” dedi.

Cumhuriyet Koşusu heyecanı öğrenci gruplarının yarışmalarıyla devam ederken Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan dereceye giren öğrencilere hediye çeklerini ve madalyalarını takdim etti.