ARAMA
Söke Belediyesi

Söke'de Elazığ İçin Yardım Kampanyası'na İlgi Büyük...

Geri
Söke'de Elazığ İçin Yardım Kampanyası'na İlgi Büyük...
27 Ocak 2020

Başkan Tuncel yardıma koşan gönüllülere teşekkür etti

Söke Belediyesi’nin Elazığ için başlattığı yardım kampanyası yoğun ilgi görüyor. Belediye ekiplerinin yardımına Söke’nin gönüllü kadınları koştu. Söke Belediyesi’ne ait eski zirai donatım depolarında toplanan eşyalar tasnif edilirken, gün içinde Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel gerçekleştirdiği ziyaretle çalışanlara bizzat teşekkür etti. Deprem yardım aracının Çarşamba günü Söke’den yola çıkacak.

Söke’nin her zaman olduğu gibi duyarlı olduğunu belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Kampanyamız başlar başlamaz çok sayıda eşya toplanmaya başladı. Gönüllü arkadaşlarımız depolarımızda belediye ekiplerimize yardım ediyor. Yardım eşyaları geldikçe katlama ve düzenleme işlemleri yapılıyor, Salı günü paketleyip, Çarşamba günü ise Elazığ’a göndereceğiz. Söke olarak inşallah biraz olsun desteğimiz olabilir ve acılarına ortak olabiliriz. Biz daha böyle bir felaketin yaşanmaması en büyük dileğimiz. Bu vesile ile depremde yaşamlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve tüm ülkemize de geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletiyorum” dedi.

Kent Konseyi olarak belediyenin düzenlediği kampanyayı duyar duymaz destek için koştuklarını belirten Söke kent Konseyi Başkanı Güler Nalbant; “Elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.