ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE’NİN BAŞARILI VOLEYBOLCULARINDAN SÖKE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geri
SÖKE’NİN BAŞARILI VOLEYBOLCULARINDAN SÖKE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
18 Nisan 2023

2022-2023 Sezonu Kulüpler Küçük Kızlarda ve Midi Kızlar Voleybol Liginde elde etikleri birinciliklerle kapatan Söke Belediyesi Saldos Voleybol Takımları, aldıkları başarılı sonuçlarla Söke’ye gurur yaşattılar. İki takımın başarılı sporcuları Antrenörleri Mutlu Yıldırım ve Uğur Lakutoğlu eşliğinde Söke Belediyesi’ni ziyaret ettiler, teşekkürlerini ilettiler.

Söke‘nin başarılı sporcularını Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa İberya Arıkan ile birlikte karşıladı.

Söz alan takım kaptanları ise, her zaman spora ve sporcuya destek olan Söke Belediye’sine kendi takımlarına da destek çıkmış olduğundan dolayı teşekkürlerini sundular.

Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli: “Levent Başkanımızın da önemli bir hedefi, Sökeli sporcularımızın başarılarıyla her daim öne çıkmaları ve adlarından söz ettirmeleri. Söke Voleybol Takımı da bunu gerçekleştirdi. Sökemize yaşattığınız gurur ve başarılar için sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Söz alan takım kaptanları ise, her zaman spora ve sporcuya destek olan Söke Belediyesi’ne kendi takımlarına da destek çıkmış olduğundan dolayı teşekkürlerini sundular.

Başkan Vekili Veli Devrim Yerli ve Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa İberya Arıkan, spor ve takım ruhu kavramlarına değinerek voleybolcuları tebrik etti