TRT-2 BELGESELİ ’RESME YOLCULUK’UN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

TRT-2 BELGESELİ ’RESME YOLCULUK’UN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI
13 Temmuz 2023

Söke’nin tanıtımına katkı yapacak olan belgeselin önümüzdeki aylarda ekrana gelmesi bekleniyor.

Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı sonrası ülkenin ressamlarını Anadolu’nun dört bir yanına göndererek gittikleri yöreleri resmedip kalıcı hale getirmelerinden esinlenerek yola çıkan TRT, Cumhuriyetin 100.yılında dev bir belgesele imza atıyor. Proje kapsamında Söke’ye gelen TRT 2 Belgesel ekibi, Eski Doğanbey’in belgeselini çekerken ayrıca ilçenin doğal güzelliklerini de ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Söke Belediyesi’nin desteği ile pazar günü başlayan Eski Doğanbey’deki çekimler sona ererken; yönetmenliğini Birol Kurt’un yaptığı ‘Resme Yolculuk’ adlı belgeselin önümüzdeki sonbaharda ekranlara gelmesi bekleniyor.