YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
8 Nisan 2019

Söke Belediyesi'nin yerel seçimler sonrasında yeni dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı. Levent Tuncel Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısını izleyenler arasında CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım da yer aldı. İlk meclis toplantısında meclis katip üyeleri, birinci ve ikinci başkan vekilleri ve encümen üyeliği seçimi yapıldı. Egemen Dalgıç ve Neslihan Koyuncuoğlu yeni dönemin katip üyeleri olarak seçilirken, meclis birinci başkan vekilliğine Mehmet Arif Ceylan, meclis ikinci başkan vekilliği görevine ise Mehmet Mert seçildi. Encümen ise Mehmet Çınar, Adem Efe ve Orhan Korkmaz'dan oluştu.
Komisyon üyelikleri, Çiftçi Mallarını Koruma meclisi üyeliği seçimleri gibi konuların yer aldığı diğer maddelerin görüşülmesi 10 Nisan 2019 Çarşamba günü yapılacak meclisin ikinci oturumuna bırakıldı.