YENİCAMİ MAHALLESİ’NDE ÇARŞI MERKEZİ YENİ YOL VE KALDIRIMLARINA KAVUŞUYOR

YENİCAMİ MAHALLESİ’NDE ÇARŞI MERKEZİ YENİ YOL VE KALDIRIMLARINA KAVUŞUYOR
11 Mart 2022

Söke Belediyesi Yenicami Mahallesi’nde yol yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenigün Sokak, Çorapçı Sokak ve Canan Sokağı’n üst bölümündeki çalışmalar tamamlanırken; ekipler Canan Sokağın alt kısmında ve Cebeci Sokak’ta yol yenileme çalışması yapabilmek için eski yol kaplama sökümüne başladı. Yol sökümü ile birlikte zemin malzemesi serilen sokaklarda yakın zamanda kaldırım bordür çalışması ve ardından yeni parke yol kaplama çalışmalarına başlanacak.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli yol yenileme çalışması yapılan noktalarsa incelemelerde bulundu. Çevredeki esnaflar daha önce kaldırımların yok denecek kadar az olduğu sokaklarda yayaların rahat edeceği kaldırım düzenlemelerinin yapılmasıyla ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirdi. Ayrıca kaldırımlarda araçların uygunsuz parklarını önlemek üzere tedbirlerin de alındığı ifade edildi.