YURT DIŞINDAN GELEN HALK DANSLARI EKİPLERİNİ AĞIRLADIK

YURT DIŞINDAN GELEN HALK DANSLARI EKİPLERİNİ AĞIRLADIK
20 Mayıs 2022

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Halk Oyunları Şöleni Söke Şehir Stadı’nda yapıldı. İlçe Kaymakamlığı himayesinde Söke Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleşen şölende Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin yanında, Kosova, Makedonya, Bosna Hersek ve Edirne'den gelen ekipler de gösteri sundu. Etkinliğe Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney ile birlikte Başkan Yardımcımız Veli Devrim Yerli de katıldı.

Tüm ekipler, günün ilerleyen saatlerinde, Yenikent Mahallesi’ndeki Zeytindalı Parkı’nda da performans sergilediler. Gösterilerin ardından, Söke Belediye Başkan Yardımcımız Veli Devrim Yerli, Kültür Müdürümüz Hüseyin Batir ve Yenikent Mahalle Muhtarımız Mehmet Dikici, organizasyonun gerçekleşmesinde katkısı olan Mukaddes Bahtiyar ve halk oyunları ekiplerinin liderlerine günün anısına hediyeler takdim etti.

Etkinlikten görüntüler içeren videomuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.