Söke Kent Konseyi Genel Kurul Takvimi Hakkında Önemli Duyuru

Söke Kent Konseyi Genel Kurul Takvimi Hakkında Önemli Duyuru
12 Temmuz 2024

SÖKE KENT KONSEYİ SEÇİMLİ GENEL KURUL İLANI

Kent Konseyi Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince Söke Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurulu 10.07.2024 Çarşamba günü saat 14.00’da nisaplı olarak, toplantı yeter sayısına ulaşılamaması halinde nisap aranmaksızın 12.07.2024 Cuma günü saat 14.00’da Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu  Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Mevzuat gereği kent konseylerine katılım hakkı bulunan kişi, kurum ve kuruluşların başvuruları için son teslim süresi 5 Temmuz  Cuma günü saat 17.00’e kadar Söke Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Sökel Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantı Gündemi aşağıda yer almakta olup Söke Kent Konseyi paydaşlarına ve kamuoyuna ilanen duyurulur.

Gündem:

Açılış